Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Klik hier voor thuisTuin

Wij houden van de natuur en helpen de biodiversiteit graag een handje door onze natuurlijke manier van voedsel verbouwen. Hierbij maken we gebruik van de principes van permacultuur en puzzelen we met combinatieteelt en wisselteelt om de bodem zo gezond mogelijk te maken. Door te werken met een polycultuur bestaat de tuin uit een grote diversiteit aan planten waardoor plagen minder snel een kans krijgen of minder hard om zich heen zullen grijpen.

Wij gebruiken zo veel mogelijk groenten, fruit en kruiden uit eigen tuin! Kijk gerust eens in tuin en de kas

Graag laten we u meekijken met onze manier van voedsel verbouwen en de tuin is dan ook vrij toegankelijk op de dagen dat we geopend zijn. Zin om eens mee te helpen in de tuin? Vraag naar de mogelijkheden!

Door zo veel mogelijk plantaardig voedsel uit eigen tuin te halen proberen wij ons steentje bij te dragen en onze Co2 voetafdruk te verkleinen door te besparen op het gebied van transport en plastic verpakkingen. Daarnaast bevatten onze groenten geen bestrijdingsmiddelen en mogen de planten rustig opgroeien in het eigen natuurlijke groeitempo. Het onkruid wat hier en daar de kop op steekt door de mulchlaag, concureert met groenten en zorgt ervoor dat de betreffende groente harder moet werken voor haar water, zonlicht en ruimte en dat heeft voordelige gevolgen voor smaak en voedingsstoffen.