Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Klik hier voor thuisVerenigingen

SV Haak en Hoek
Meer dan 50 jaar geleden werd de SV Haak en Hoek opgericht, en als lid van de schietbond GEB (Groenlo, Eibergen, Borculo) wordt in competitieverband geschoten. Fungeerde in de begintijd (de cowboy-tijd) het cafe als schietlokaal ,later werd de veeschuur omgebouwd tot volwaardig schietlokaal met elektrische banen en een telcomputer. De thuiswedstrijden zijn op de donderdagavond. Er wordt uit de vrije hand geschoten, dus zonder steun. SV Haak en Hoek telt momenteel ruim 40 actieve leden. Bent U geïnteresseerd bel gerust of loop even binnen.

Elk jaar vanaf eind januari organiseert de SV een opgelegd schiettoernooi voor iedereen die eens iets van luchtbuksschieten wil proeven. Dat U hierbij de buks op een steun mag leggen (opgelegd) vergemakkelijkt het schieten. Vrienden, familie, buurt, collega’s het maakt niet uit. U kunt zich hiervoor tot 31 dec. opgeven met een team. Een team bestaat uit 4 personen. Het mogen zowel dames, heren als gemengde teams zijn. U bent hier 1 woensdagavond in februari en 1 in maart mee zoet, en komt U in de finale dan komt er nog 1 avondje bij. Leuk om eens een keer te doen.
Contactpersoon:
Secretariaat Roy Lageschaar roy_lageschaar@hotmail.com


 

Motorclub Hamaland 

Al ruim 40 jaar is Haak en Hoek het vaste stekkie van MC Hamaland. Jaarlijks worden er een aantal motorritten uitgestippeld die vaak starten en eindigen bij ons. De snertrit is een jaarlijks terugkerende rit die natuurlijk kan worden afgesloten met een heerlijk bord snert uit eigen keuken. Wilt U ook eens meerijden met zo’n rit? Kijk op de site van MC Hamaland.
Contactpersonen:
1e secretaris Gerben Vrieze
info@mchamaland.nl


www.mchamaland.nl


 

Jeu de Boules
Het is alweer 10 jaar geleden dat een groepje enthousiaste mensen neerstreek op de toen net geopende jeu de boulesbaan. Behalve in de winter zijn ze elke dinsdagmiddag om 14.00 uur te vinden op de baan en hoor je de fanatieke geluiden van de oudere jongeren. Gezelligheid staat voorop! Wie een balletje mee wil gooien is van harte welkom! Wie kan, kan en wie niet: slaat een weekje over.
Contactpersoon: Ria Kolkman 0544-465005